Laborant til udviklingsopgaver inden for celledyrkning

Bioneer A/S udfører forsknings -og udviklingsopgaver til Life Science-industrien og fungerer som et udvidet R&D-team for en bred vifte af virksomheder i både Danmark og globalt.

Brænder du for celledyrkning og opsætning af forskellige typer af assays?

Stillingen er i vores afdeling for ”Cellular Engineering & Disease Models”. Afdelingen udvikler celle-baserede sygdomsmodeller inden for CNS, cancer og immunologi, herunder assays og analyser til virksomheder verden over. Vi arbejder med både primære celler, cellelinjer og stamceller, hvor vi bl.a. anvender CRISPR/Cas9 til at generere relevante cellemodeller.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med et stærkt tværfagligt teamwork, plads til individuel udvikling og en passion for life science.

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som laborant gerne med en solid erfaring inden for forskning- og udvikling, i industrien. Hands-on-erfaring med celledyrknings-teknikker, er et krav. Det er et plus, hvis du har arbejdet med cellulære assays ligesom erfaring med geneditering (CRISPR/Cas9) også vil være en fordel, da teknikken anvendes i udvikling af nye cellemodeller.

Vi har mange spændende opgaver og projekter, som både skal håndteres samtidig og med høj kvalitet, så du skal være indstillet på at have flere bolde i luften og være åben over for nye arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en stilling indeholdende høj faglighed, spændende opgaver og en arbejdsplads, hvor der er plads til at udfolde sig.

Din arbejdsplads vil være i Bioneers hovedkvarter i Hørsholm, Danmark.

Om Bioneer

Bioneer A/S er en strategisk R&D-partner til biotek- og farmaceutiske virksomheder, der opererer globalt. Vi er specialister inden for life science, der udvikler innovative løsninger gennem vores unikke knowhow og avancerede teknologier. Som et udvidet R&D-team for vores kunder hjælper vi med at udvikle og producere tidlige lægemiddelkandidater og generere vigtige præklinisk viden om mekanismer, effektivitet og sikkerhed. Med dedikerede og højtuddannede medarbejdere, topmoderne laboratoriefaciliteter og en historie på næsten 40 års drift, leverer vi innovative løsninger til Life Science-industrien. www.bioneer.dk

Ansøgningsfrist: 15. juni 2022. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Bjørn Holst, Head of Department på telefon: 45 16 04 44, e-mail: bho@bioneer.dk

Ansøgningen mærket ”Laborant-Cellular Engineering and Disease Models” i emnefeltet sendes til info@bioneer.dk

Firmaets adresse er: Bioneer A/S, Kogle Allè 2, 2970 Hørsholm.

Share this story...

GENERAL ENQUIRIES