Laborant til mammal celle dyrkning og protein ekspression

Bioneer A/S udvider og søger derfor en laborant med erfaring i dyrkning af mammale suspensions celler.

Bioneer A/S udfører forsknings -og udviklingsopgaver til Life Science-industrien og fungerer som et udvidet R&D-team for en bred vifte af virksomheder i både Danmark og globalt.

Brænder du for celledyrkning i suspensionskulturer og produktion af rekombinante proteiner?

Stillingen er i vores afdeling for ”Protein Expression”. Afdelingen udvikler rekombinante proteiner i mammale og mikrobielle værtsceller samt oprensning og produkt karakterisering.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med et stærkt tværfagligt teamwork, plads til individuel udvikling og en passion for life science.

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som laborant med en solid erfaring inden for forskning og udvikling, gerne fra industrien. Hands-on-erfaring med sterile celledyrknings-teknikker er et krav. Det er et plus, hvis du har arbejdet med CHO eller HEK celler i suspension, samt transfektion af disse celler til både transient og stabil protein produktion i shaker flasker eller bioreaktorer, fremstilling af stabile cellelinjer og nedfrysning af cellebanker. Erfaring med molekylærbiologiske tekniker (plasmid oprensning, PCR, gen kloning, DNA sekventering) og protein analyse (ELISA, SDS PAGE) vil også være en fordel.

Vi har mange spændende opgaver og projekter, som skal håndteres samtidig, så du skal være indstillet på at have flere bolde i luften og være åben over for nye arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en stilling indeholdende høj faglighed, spændende opgaver og en arbejdsplads hvor der er plads til at udfolde sig.

Din arbejdsplads vil være i Bioneers hovedkvarter i Hørsholm, Danmark.

Om Bioneer

Bioneer A/S er en strategisk R&D-partner til biotek- og farmaceutiske virksomheder, der opererer globalt. Vi er specialister indenfor life science, der udvikler innovative løsninger gennem vores unikke knowhow og avancerede teknologier. Som et udvidet R&D-team for vores kunder hjælper vi med at udvikle og producere tidlige lægemiddelkandidater og generere vigtige præklinisk viden om mekanismer, effektivitet og sikkerhed. Med dedikerede og højtuddannede medarbejdere, topmoderne laboratoriefaciliteter og en historie på næsten 40 års drift, leverer vi innovative løsninger til Life Science-industrien. www.bioneer.dk

Ansøgningsfrist: 20. april 2022. Ansøgninger behandles løbende.

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Søren Madsen, Head of Protein Expression på telefon: 45 16 04 44, e-mail: sma@bioneer.dk eller Alexandra Baer, R&D Manager, Mammalian Upstream Development på telefon: 45 16 04 44, e-mail: aba@bioneer.dk

Ansøgningen mærket ”Laborant – Mammalian Protein Expression” i emnefeltet sendes til info@bioneer.dk

Firmaets adresse er: Bioneer A/S, Kogle Allé 2, 2970 Hørsholm.

Share this story...

GENERAL ENQUIRIES