Bioneer A/S udvider og søger derfor en laborant med bred molekylær- og cellebiologisk erfaring.

Om Bioneer:

Bioneer er en kontraktforskningsvirksomhed inden for det biomedicinske og bioteknologiske område. Bioneer A/S ejes af DTU og løser især opgaver for virksomheder, men arbejder også for hospitaler og universiteter, og deltager desuden i danske og udenlandske forskningssamarbejder.

Om stillingen:

Er du interesseret i varierende arbejdsopgaver og er molekylær- og cellebiologisk forskning lige dig, så kan det være, du er vores nye kollega her på Bioneer A/S.

Som laborant vil du primært arbejde med forskellige molekylærbiologiske teknikker, herunder kloning, qPCR og sekventering. Arbejdet vil også indebære celledyrkning og screening i forskellige mammale cellesystemer. Derudover vil du skulle indgå i opgaver med opsætning af in vitro assays.

I samarbejde med ansvarlige akademikere deltager du i planlægning, forberedelse og udførelse af eksperimenter. Vore opgaver tilpasses til den enkelte kunde og samarbejdspartner og stiller store krav til kvaliteten af din arbejdsindsats.

Kvalifikationer:

Du har en uddannelse som laborant eller laboratorietekniker og har erfaring inden for forskning og udvikling, gerne fra industrien. Hands-on-erfaring med en bred vifte af celle- og molekylærbiologiske teknikker er centralt for stillingen. Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med dyrkning af stamceller.

Vi har mange spændende opgaver og projekter, som skal håndteres samtidig, så du skal være indstillet på at have flere bolde i luften og være åben over for nye arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en stilling indeholdende høj faglighed, spændende opgaver og en arbejdsplads hvor der er plads til at udfolde sig.

Ansøgningsfrist:

15. August 2021

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Bjørn Holst, Head of Department på telefon: 45 16 04 44 eller e-mail: bho@bioneer.dk

Ansøgningen mærket ”Laborant-Cellular Engineering and Disease Models” i emnefeltet sendes til Bioneer@bioneer.dk

Firmaets adresse er: Bioneer A/S, Kogle Allè 2, 2970 Hørsholm.

Share this story...

GENERAL ENQUIRIES