Laboranter til 2 nyoprettede produktionsstillinger

Bioneer A/S udvider igen aktiviteterne inden for fremstilling af proteiner og søger laboranter til 2 nyoprettede produktionsstillinger

Vi søger initiativrige og selvstændige laboranter til spændende og udfordrende stillinger, hvor I vil blive en del af det voksende team, der fremstiller protein på GMP-niveau.

Om Bioneer:

Bioneer A/S er en dynamisk kontraktforskningsvirksomhed, der udbyder services inden for det biomedicinske og bioteknologiske område. Bioneer A/S ejes af Danmarks Tekniske Universitet og løser mange forskellige typer af udviklingsopgaver for virksomheder, hospitaler og universiteter, og deltager som forskningspartner i forskningssamarbejder i Danmark og internationalt.

Om stillingerne:

Kontraktproduktionsgruppen fremstiller under relevant GMP kommercielle proteiner. Sammen med vores øvrige teammedlemmer deltager I i hele processen fra fremstilling af cellebanker til fermentering og oprensning af fermenteringsprodukt frem til færdigt produkt. Stillingen indeholder mikrobiologisk arbejde, proteinkemisk arbejde, enzymatisk assayarbejde samt formulerings- og analysearbejde. I får rig mulighed til at arbejde og erhverve viden med mange forskellige teknologier og processer

Profil:

  • Uddannelse som laborant eller lignende
  • Erfaring med mikrobiologisk arbejde
  • Erfaring med sterilteknik
  • Erfaring med fermentering
  • Erfaring med proteinkemiske teknikker (oprensning ved søjlekromatografi på ÄKTA system)
  • Kendskab til GMP er en fordel
  • Omhyggelig
  • Selvstændig planlægning og udførelse af arbejdsopgaver.
  • Gode samarbejdsevner, engageret og fleksibel
  • Kendskab på brugerniveau til Word/Excel

Stillingerne består af mange discipliner og vi forventer ikke, at I er lige rutinerede i alle funktioner. Vi skal nok lære jer, de færdigheder, som I eventuelt mangler. Hvis I trives med mange udfordringer, er stillingerne en god mulighed.

Produktionsgruppen består lige nu af 13 personer, herunder en produktionsleder og en QC-person.

Bioneer er kendt for at have en god inkluderende og virksomhedskultur med plads til sjov. Vi arbejder i et attraktivt forskningsmiljø i Scion DTU Forskerpark, Hørsholm.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 13. august 2021.

Yderligere information vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til Charlotte Kvist Lorentzen, Afdelingsleder på telefon 45 16 04 44.

Ansøgningen bedes sendt til bioneer@bioneer.dk.

Mærk din ansøgning ”Laborant til kontraktproduktion”.

Share this story...

GENERAL ENQUIRIES